search

Lithostone Mur- & Tagrens 5 L

287,50 kr.

Lithostone Mur- & Tagrens 5 l.

Antal

Litostone Mur- & Tagrens anvendes til behandling af alle udendørs flader såsom: trapper, stier, terrasser, beton- og naturstensfliser, murværk, puds, gravsten, tage, træhegn, markiser osv.

Produktet er ideelt til forebyggende behandling mod grønne og glatte belægninger, og har en langtidsvirkende effekt på op til et år.

Ved stærk tilsmudsning, når belægningerne allerede er blevet sorte, skal der anvendes et intensivrengøringsmiddel – Lithostone Terrasserens. Efter nogle dage behandles forebyggende med Lithostone Mur– & Tagrens, og dette gentages en gang årligt. På den måde forbliver belægningen ren, lys og fri for planteaflejringer. Efter nogle dage fremstår fladerne igen lyse, rene og uden aflejringer. Rester kan skylles af med vand, eller forsvinder ved næste regnskyl. De behandlede flader skal beskyttes mod regn i ca. 4 timer. Kan fordeles med en vandkande, eller bedre med en havesprøjte. Til mindre flader kan man med fordel anvende en sprayflaske.

OBS! Lithostone Mur– & Tagrens er ugiftig for planter, men undgå dog at sprøjte direkte på dem, i så fald skylles med rigeligt vand. Hvis Lithostone Mur– & Tagrens kommer i kontakt med øjnene, skylles grundigt med vand.

Opbevares utilgængeligt for børn.

kemi-2